Laporan cadangan merekabentuk dalaman kedai creative, NO.39 Jalan Sultan Azlan Shah Utara Taman Ipoh Selatan, 31400 Ipoh, Perak Darul Ridzuan. / Mohd Syukri Mohd Nordin

Mohd Nordin, Mohd Syukri (2005) Laporan cadangan merekabentuk dalaman kedai creative, NO.39 Jalan Sultan Azlan Shah Utara Taman Ipoh Selatan, 31400 Ipoh, Perak Darul Ridzuan. / Mohd Syukri Mohd Nordin. [Student Project] (Submitted)

Abstract

Projek akhir Rekabentuk Dalaman di penngkat diploma adalah merupakan manifestasi terhadap kefahaman pelajar tentang seluruh aspek proses rekabentuk dalaman yang telah dipelajari dari peringkat paling asas hingga ke penngkat persembahan cadangan reka bentuk. Produk pilihan untuk projek ini adalah Kedai Creative, N0.39 Jalan Sultan Azlan Shah Utara, Taman ipoh Selatan, 31400, Ipoh, Perak Darul Ridzuan. Tujuan projek ini dijalankan adalah untuk memperkenalkan produk barangan Creative yang berkonsepkan Teknologi dan multimedia dengan kualiti yang tinggi kepada penduduk Perak Tengah. Adanya kedai ini, ia dapat membuka mata generasi muda sekarang tentang teknologi produk Creative. Kaedah pengkajian yang dijalankan terhadap projek ini berdasarkan pemerhatian terhadap kedai barangan komputer saingan serta melalui perbandingan dalam dan luar negara. Justeru, satu perancangan yang teliti telah dibuat sebelum merekabentuk kedai barangan multimedia ini. Diharap rekabentuk ini memberi manfaat kepada semua samada pelancong asing mahupun rakyat di negara ini.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Mohd Nordin, Mohd Syukri
2002286175
Contributors:
Contribution
Name
Email / ID Num.
Thesis advisor
Abdul Ghani @ Abdul Rani, Rusni
UNSPECIFIED
Subjects: T Technology > TH Building construction > Details in building design and construction.Including walls, roofs
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Programme: Diploma
Keywords: rekabentuk, kedai, Perak
Date: 2005
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/69606
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of 69606.pdf] Text
69606.pdf

Download (323kB)

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:
On Shelf

ID Number

69606

Indexing

Statistic

Statistic details