E- Buletin RONA TINTA Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau Edisi 2021 / UiTM, Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan

UiTM, Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan (2021) E- Buletin RONA TINTA Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau Edisi 2021 / UiTM, Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan. Bulletin. Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau.

Abstract

E- Buletin Rona Tinta Edisi 2021 Fakulti Pengurusan dan Perniagaan, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau julung kalinya telah berjaya diterbitkan untuk tatapan semua. Sekalung penghargaan dan ucapan tahniah diberikan kepada penasihat dan barisan editor atas berkat usaha dalam menyiapkan E-Buletin ini. Penghasilan Rona Tinta Edisi 2021 ini bukan sahaja melaporkan program – program yang telah dijalankan oleh pensyarah dan persatuan pelajar di bawah Fakulti Pengurusan dan Perniagaan UITM Kampus Rembau bahkan merakamkan kecemerlangan dan pencapaian pensyarah dan pelajar Fakulti dalam pelbagai sudut pada tahun 2020. Rona Tinta Edisi 2021 ini turut menjadi medium bagi para pensyarah UiTM menyerlahkan dan mengasah bakat mereka dalam slot penulisan di sudut santai.

Metadata

Item Type: Monograph (Bulletin)
Creators:
Creators
Email / ID Num.
UiTM, Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan
UNSPECIFIED
Subjects: A General Works > AC Collections. Series. Collected works
A General Works > AP Periodicals
A General Works > Academies and learned societies (General)
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan
ISSN: 2785-9126
Keywords: RONA TINTA, Fakulti Pengurusan Dan Perniagaan Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Rembau
Date: 2021
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/57887
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of 57887.pdf] Text
57887.pdf

Download (8MB)

ID Number

57887

Indexing

Statistic

Statistic details