Laporan cadangan merekabentuk pusat jualan dan pameran AUDI di Lot PT 6878, Wangsa Maju Kuala Lumpur untuk Euromobil Sdn. Bhd / Nor Haskin Kamarudin

Kamarudin, Nor Haskin (2005) Laporan cadangan merekabentuk pusat jualan dan pameran AUDI di Lot PT 6878, Wangsa Maju Kuala Lumpur untuk Euromobil Sdn. Bhd / Nor Haskin Kamarudin. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Peranan yang dimainkan oleh industri berat seperti industri automobil memberi peluang yang besar kepada negara begitu juga dengan masyarakat. Dengan adanya kemajuan dalam bidang pemotoran, negara-negara luar tidak akan memandang rendah pada negara Malaysia walaupun negara Malaysia di katakan negara yang kecil jika dibandingkan dengan negara-negara yang lain. Kekuatan yang ada akan menjadikan negara Malaysia terkenal di mata dunia. Bagi mancapai matlamat ini pihak Euromobil telah di beri mandat oleh pihak Audi untuk merealisasikan matlamat serta objektif ini. Objektif yang dirangka adalah memonopoli bidang perindustrian automobil di Malaysia dan menjadi yang terbaik di Asia. Disamping itu menjadi pesaing kepada pengeluar kereta dari jenama antarabangsa yang lain seperti Honda, Mercedes Benz, dan Iain-lain jenama lagi. Dengan penciptaan teknologi yang baru oleh pihak Audi, ia dapat menyediakan servis yang terbaik dan setanding dengan jemana Audi. Kekuatan yang ada pada Audi akan menjadikan jemana ini terkenal di mata dunia. Disamping itu lokasi juga memainkan peranan yang penting dan segala rekaan dalaman di pusat pameran dan jualan Audi adalah setaraf dengan harga serta mutu pada kenderaan ini. Pasaran yang kukuh di Malaysia juga menjadi tunjang utama bagi mencapai segala matlamat dan objektif yang di rangka oleh pihak Audi disamping pasaran yang meluas di Malaysia dan Asia.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Kamarudin, Nor Haskin
2002286248
Contributors:
Contribution
Name
Email / ID Num.
Advisor
Masri, Mawar
UNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NA Architecture > Architectural drawing and design
N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Perak > Seri Iskandar Campus > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Programme: Diploma Rekabentuk Dalaman
Keywords: Wangsa Maju, Kuala Lumpur, Euromobil Sdn. Bhd
Date: 2005
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26379
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of 26379.pdf] Text
26379.pdf

Download (97kB)

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:
On Shelf

ID Number

26379

Indexing

Statistic

Statistic details