Laporan cadangan rekabentuk dalaman Salun L’oreal Professionnel & Academy di Lot 31, 31-1 Jalan Sp-1 Taman Semabok Perdana 75050 Melaka / Muhammad Ariff Abd Ghani

Abd Ghani, Muhammad Ariff (2006) Laporan cadangan rekabentuk dalaman Salun L’oreal Professionnel & Academy di Lot 31, 31-1 Jalan Sp-1 Taman Semabok Perdana 75050 Melaka / Muhammad Ariff Abd Ghani. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Salun rambut memberikan perkhidmatan yang dipertukan oleh masyarakat dalam pengubahsuaian gaya rambut. Salun juga memerlukan imej dan tema tersendiri untuk menarik perhatian para pelanggan. Peranan barangan L’oreal Professionnel yang dijual juga penting dalam promosi sesuatu kedai tersebut. L’Oreal Professionnel adalah produk para pakar rambut terkini di kebanyakan salun rambut di seluruh dunia. L’Oreal Professionnel menyediakan pereka rambut dengan bantuan inovatif teknologi yang dirumus khas untuk pelbagai jenis potongan rambut dan teknik mewama seiring dengan perkembangan fesyen industri lantas menjadikan setiap individu kelihatan berbeza dan unik. Kreativiti , inovasi dan rakan kongsi adalah tiga kunci yang menjadikan produk L’Oreal Professionnel diguna pakai oleh jutaan pereka rambut di salun mereka.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Abd Ghani, Muhammad Ariff
UNSPECIFIED
Subjects: T Technology > TS Manufactures > Production management. Operations management
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Keywords: rekabentuk dalaman; Taman Semabok Perdana; gaya rambut
Date: 2006
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26030
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of PPd_MUHAMMAD ARIFF ABDUL GHANI AP 06_5.pdf] Text
PPd_MUHAMMAD ARIFF ABDUL GHANI AP 06_5.pdf

Download (323kB)

Fulltext

Fulltext is available at:

ID Number

26030

Indexing

|

Statistic

Statistic details