Laporan cadangan rekabentuk dalaman Galeri Malaysian Medical Relief Society (MERCY) di Suasana Sentral Damansara Kuala Lumpur / Zulhilman Mansor

Mansor, Zulhilman (2006) Laporan cadangan rekabentuk dalaman Galeri Malaysian Medical Relief Society (MERCY) di Suasana Sentral Damansara Kuala Lumpur / Zulhilman Mansor. Student Project. Faculty of Architecture, Planning and Surveying, Universiti Teknologi MARA, Seri Iskandar, Perak. (Unpublished)

Abstract

Projek akhir ini merupakan cadangan merekabentuk ruang dalaman untuk Mercy Gallery.Txxyuan kajian ini dijalankan adalah untuk mengetahui dengan lebih mendalam mengenai aktiviti seumpama ini. Selain itu galeri ini juga menumpukan kepada memberi ilmu ataupun maklumat kepada orang ramai yang datang ke galeri ini. Galeri ini juga dapat menambah minat orang ramai atau individu tertentu untuk mendalami aktiviti sukarelawan ini. Terdapat ruang-ruang yang tertentu yang menarik minat orang ramai untuk mengunjungi galeri ini di mana terdapat 3 ruang penting mengenai mercy untuk di lihat yang mana setiap ruang ini mempunyai ciri-ciri yang berlainan antara satu sama lain.

Download

[img] Text
PPd_ZULHILMAN MANSOR AP 06_5.pdf

Download (864kB)

Metadata

Item Type: Monograph (Student Project)
Creators:
CreatorsID Num.
Mansor, ZulhilmanUNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Decoration and ornament. Design
N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
Divisions: Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Item ID: 26668
Uncontrolled Keywords: Galeri Malaysian Medical Relief Society, Suasana Sentral Damansara, Kuala Lumpur
URI: http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26668

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year