Laporan cadangan merekabentuk ruang dalaman Sendayu Tinggi Spa. di No 291, Jalan Medan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur / Siti Nor Amira Norrizan

Norrizan, Siti Nor Amira (2006) Laporan cadangan merekabentuk ruang dalaman Sendayu Tinggi Spa. di No 291, Jalan Medan Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur / Siti Nor Amira Norrizan. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Dalam kajian dan penyelidikan projek ini terdapat beberapa faktor yang pertu diambil berat dan ia adalah sangat penting untuk menyempurnakan projek ini. Tujuan kajian ini adalah untuk merekabentuk spa yang menarik dan dapat menerapkan konsep dan imej yang tertentu.Di samping itu , merekabentuk spa ini memertukan daya sensitiviti yang kuat bagi setiap rekaan yang ingin direka supaya dapat mewujudkan satu persekitaran yang berupaya membantu dalam penerimaan pembelajaran adalah di tahap yang memberangsangkan pemikiran pelanggan. Kajian kes telah dibuat untuk mengetahui lebih dalam lag[ bagi mereka sesebuah spa . Dengan adanya kajian - kajian kes ia lebih senang untuk mereka sebuah spa yang lebih ergonomik dan sesuai untuk dikunjungi oleh semua jenis peringkat. Membuat rujukan daripada internet juga adalah salah satu kajian yang saya lakukan bagi menambah pengetahuan mengenai spa.Temuramah adalah salah satu kaedah kajian yang saya lakukan untuk mendapatkan informasi yang lebih cepat dan tepat. Projek ini saya dapat sempumakan dengan kaedah kajian dan masalah - masalah yang berbangkit dalam projek ini saya dapat selesaikan.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
CreatorsEmail / ID. Num
Norrizan, Siti Nor AmiraUNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
T Technology > TH Building construction > Decoration and decorative furnishings
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Item ID: 26589
Uncontrolled Keywords: Jalan Medan, Tuanku Abdul Rahman, Kuala Lumpur
URI: http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26589

Download

[img] Text
PPd_SITI NOR AMIRA NORRIZAN AP 06_5.pdf

Download (593kB)

Fulltext

Fulltext is available at:
UNSPECIFIED

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year