Laporan cadangan merekabentuk pusat jualan dan pameran AUDI di LOT PT 6878, Wangsa Maju Kuala Lumpur untuk Euromobil Sdn. Bhd / Nor Haskin Kamarudin

Kamarudin, Nor Haskin (2005) Laporan cadangan merekabentuk pusat jualan dan pameran AUDI di LOT PT 6878, Wangsa Maju Kuala Lumpur untuk Euromobil Sdn. Bhd / Nor Haskin Kamarudin. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Peranan yang dimainkan oleh industri berat seperti industri automobil memberi peluang yang besar kepada negara begitu juga dengan masyarakat. Dengan adanya kemajuan dalam bidang pemotoran, negara-negara luar tidak akan memandang rendah pada negara Malaysia walaupun negara Malaysia di katakan negara yang kecil jika dibandingkan dengan negara-negara yang lain. Kekuatan yang ada akan menjadikan negara Malaysia terkenal di mata dunia. Bagi mancapai matlamat ini pihak Euromobil telah di beri mandat oleh pihak Audi untuk merealisasikan matlamat serta objektif ini. Objektif yang dirangka adalah memonopoli bidang perindustrian automobil di Malaysia dan menjadi yang terbaik di Asia. Disamping itu menjadi pesaing kepada pengeluar kereta dari jenama antarabangsa yang lain seperti Honda, Mercedes Benz, dan Iain-lain jenama lagi. Dengan penciptaan teknologi yang baru oleh pihak Audi, ia dapat menyediakan servis yang terbaik dan setanding dengan jemana Audi. Kekuatan yang ada pada Audi akan menjadikan jemana ini terkenal di mata dunia. Disamping itu lokasi juga memainkan peranan yang penting dan segala rekaan dalaman di pusat pameran dan jualan Audi adalah setaraf dengan harga serta mutu pada kenderaan ini. Pasaran yang kukuh di Malaysia juga menjadi tunjang utama bagi mencapai segala matlamat dan objektif yang di rangka oleh pihak Audi disamping pasaran yang meluas di Malaysia dan Asia.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
CreatorsID Num. / Email
Kamarudin, Nor HaskinUNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NA Architecture > Architectural drawing and design
N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Item ID: 26379
Uncontrolled Keywords: Wangsa Maju; Kuala Lumpur; Euromobil Sdn. Bhd
URI: http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26379

Download

[img] Text
PPd_NOR HASKIN KAMARUDIN AP 05_5.pdf

Download (97kB)

Fulltext

Fulltext is available at:
UNSPECIFIED

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year