Copy & Colour Centre / Mohamad Zaini Che Mai ... [et al.]

Che Mai, Mohamad Zaini and Abd. Halim, Amir and Shaari, Zulkarnaini and Abdul Sukor, Hisham and Ahmad Ros, Noor Hazira and Haji Mohamed, Salina Copy & Colour Centre / Mohamad Zaini Che Mai ... [et al.]. [Entrepreneurship Project] (Submitted)

Abstract

Syarikat Copy & Colour Centre adalah terletak di dalam kawasan ITM Shah Alam iaitu di bahagian bawah sekali (ground floor) bangunan menara. Ini memandangkan kawasan itu amat strategik dan menjadi tumpuan para pelajar. Malahan juga ianya terletak berhampiran dengan bangunan Perpustakaan Tun Abdul Razak. Pertambahan pelajar begitu ramai di ITM Shah Alam telah memberi kami idea dan keyakinan untuk menjalankan kedai gambar dan fotostat. Malah di ITM ini belum lagi ada kedai gambar yang dijalankan. Kemudahan bagi fotostat yang ada sekarang pula adalah begitu terhad. Kemudahan yang begitu terhad ini tidak cukup untuk menampung pelajar yang begitu ramai malah bertambah dari masa ke semasa. Banyak pelajar terpaksa keluar untuk tujuan photostat begitu juga untuk mencuci dan mengambil gambar. Kedudukan yang strategik akan memudahkan pelanggan mendapatkan perkhidmatan kerana kedudukan syarikat kami dengan pelanggan tidak berjauhan.

Metadata

Item Type: Entrepreneurship Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Che Mai, Mohamad Zaini
95349878
Abd. Halim, Amir
95349780
Shaari, Zulkarnaini
94556997
Abdul Sukor, Hisham
94606336
Ahmad Ros, Noor Hazira
94536641
Haji Mohamed, Salina
94540660
Subjects: H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > Management. Industrial Management > Planning. Business planning. Strategic planning
H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > Service industries
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Kedah > Sg Petani Campus
Keywords: Copy & Colour Centre, kedai gambar, fotostat, ITM Shah Alam
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/57770
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of 57770.pdf] Text
57770.pdf

Download (1MB)

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:

ID Number

57770

Indexing

Statistic

Statistic details