Sejoli Seri Andaman / Norlelawati Zainal Abidin ... [et al.]

Zainal Abidin, Norlelawati and Musa, Siti Mariam and Manap, Nor Azlina and Awalludin, Nor Rohin and Zakaria, Aszeriane (2000) Sejoli Seri Andaman / Norlelawati Zainal Abidin ... [et al.]. [Entrepreneurship Project] (Submitted)

Abstract

Perniagaan kami adalah sejenis perniagaan perkongsian dimana terdiri daripada lima orang ahli kongsi. Pemiagaan kami ini adalah berasaskan pusat pakaian pengantin dan aksesori pengantin. Perniagaan ini akan bermula pada 1 Januari 2005. Perkhidmatan kami adalah menjurus kepada perkhidmatan menyewa pakaian pengantin dan aksesori pengantin. Pakaian yang kami sediakan juga adalah mengikut fesyen semasa. Kami juga ada menawarkan pakej-pakej dengan harga yang berpatutan dan menarik. Sasaran utama kami adalah mereka yang ingin melangsungkan perkahwinan. Walaupun kami tahu perniagaan yang kami jalankan ini adalah mengikut musim tertentu, kami akan cuba memaksimakan keuntungan pada musim tersebut. Dan pada hari-hari biasa kami akan lebih menumpukan lebih kepada promosi untuk menarik lebih ramai pelanggan. Disini, kami mempunyai keyakinan bahawa perniagaan kami ini mempunyai masa depan yang cerah, selaras dengan perkembangan yang semakin mampan, bilangan penduduk yang semakin meningkat dan lokasi kami yang strategi.

Metadata

Item Type: Entrepreneurship Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Zainal Abidin, Norlelawati
97417131
Musa, Siti Mariam
97198830
Manap, Nor Azlina
97235860
Awalludin, Nor Rohin
97102493
Zakaria, Aszeriane
97300889
Subjects: H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > Management. Industrial Management > Planning. Business planning. Strategic planning
H Social Sciences > HD Industries. Land use. Labor > Service industries
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Kedah > Sg Petani Campus
Keywords: SEJOLI SERI ANDAMAN, pakaian pengantin, aksesori pengantin
Date: 25 March 2000
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/57578
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of 57578.pdf] Text
57578.pdf

Download (346kB)

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:

ID Number

57578

Indexing

Statistic

Statistic details