Laporan cadangan mereka bentuk ruang perniagaan Zing Garden Crystal, bertempat ditingkat satu, Lot If-15,Lot If-16, Lot If-17, Pusat Membeli belah Shah Alam City Centre, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan / Nuraidawati Mohd Anis

Mohd Anis, Nuraidawati (2006) Laporan cadangan mereka bentuk ruang perniagaan Zing Garden Crystal, bertempat ditingkat satu, Lot If-15,Lot If-16, Lot If-17, Pusat Membeli belah Shah Alam City Centre, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan / Nuraidawati Mohd Anis. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Projek akhir ini merupakan cadangan reka bentuk ruang dalaman untuk Zing Garden Crystal. Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk mengetahui dengan lebih mendalam mengenai barangan batu permata dan barangan kemas yang diperbuat dari batu permata dan kristal serta perkembangan hasil buatan tempatan. Selain itu, ruang pemiagaan ini juga menumpukan kepada memberi ilmu dan maklumat kepada pengunjung. Ia dapat menambahkan minat orang ramai atau individu tertentu yang meminati batu permata. Terdapat beberapa ruang galeri untuk pameran untuk para pengunjug lawati selain menikmati perkhidmatan yang disedikan. Setiap ruang berbeza rekabentuknya, tetapi menggunakan satu konsep keseluruhan yang sama. Setiap ruang mempamerkan berbagai koleksi batu permata yang berlainan jenis dan mempunyai keistimewaan tersendiri.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Mohd Anis, Nuraidawati
UNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
T Technology > TH Building construction > Decoration and decorative furnishings
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Keywords: Shah Alam City Centre, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Date: 2006
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26499
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of PPd_NURAIDAWATI MOHD ANIS AP 06_5.pdf] Text
PPd_NURAIDAWATI MOHD ANIS AP 06_5.pdf

Download (270kB)

Fulltext

Fulltext is available at:

ID Number

26499

Indexing

|

Statistic

Statistic details