Cadangan merekabentuk ruang dalaman Honey Cafe di Lot A dan B 26 Jalan Greentown 10, Business Centre, 31350 Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Mohd Amin Mohd Yussoff

Mohd Yussoff, Mohd Amin (2004) Cadangan merekabentuk ruang dalaman Honey Cafe di Lot A dan B 26 Jalan Greentown 10, Business Centre, 31350 Ipoh, Perak Darul Ridzuan / Mohd Amin Mohd Yussoff. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Kajian akhir yang dilakukan adalah untuk mewujudkan sebuah kafe yang menyajikan makanan berasaskan madu ,pada masa yang sama honey kafe ini mempunyai konsep yang jelas yang akan di ungkapkan dalam sudut rekabentuk dalaman . lanya akan diterapkan secara simbolik mahupun secara terus bagi menjayakan rekabentuk kafe in i. Antara kajian yang dilakukan termasuk kajian pemilihan tapak ,temuramah .pemerhatian .kajian kes dan soal selidik . Tujuan kajian ini dilakukan adalah untuk mengkaji kelemahan yang terdapat pada cara pemakanan dan rekabentuk dalaman kafe serta pengurusan sesebuah kafe masa k in i. Kajian -kajian dan proses pengumpulan data akan diterapkan didalam proses merekabentuk agar memperolehi rekabentuk ruang yang selesa dan menarik, di samping itu ia dapat mewujudkan satu imej yang baru yang lebih menarik. Antara masalah yang terdapat disepanjang projek ini dijalankan adalah untuk menerapkan konsep ke dalam ruang yanag akan di rekabentuk .

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Mohd Yussoff, Mohd Amin
UNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Keywords: Interior design
Date: 2004
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24549
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of PPd_MOHD AMIN MOHD YUSSOFF AP 04_5.pdf] Text
PPd_MOHD AMIN MOHD YUSSOFF AP 04_5.pdf

Download (820kB)

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:

ID Number

24549

Indexing

Statistic

Statistic details