Laporan cadangan pengubahsuaian dan rekabentuk dalaman Pusat Servis dan Aksesori Sham Cycle Sendirian Berhad, di Lot 189 , Jalan Sultan Iskandar, 30250 Ipoh, Perak Darul Ridzuan Untuk Tetuan Encik Ibrisham Daud / Hadzwan Ekhsan Radzali

Radzali, Hadzwan Ekhsan (2006) Laporan cadangan pengubahsuaian dan rekabentuk dalaman Pusat Servis dan Aksesori Sham Cycle Sendirian Berhad, di Lot 189 , Jalan Sultan Iskandar, 30250 Ipoh, Perak Darul Ridzuan Untuk Tetuan Encik Ibrisham Daud / Hadzwan Ekhsan Radzali. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Dalam kajian dan penyelidikan projek ini terdapat beberapa faktor yang perlu diambil berat dan ia adalah sangat penting untuk menyempurnakan projek ini. Tujuan kajian ini adalah untuk merekabentuk pusat aksesori motosikal yang menarik dan dapat menerapkan konsep dan imej yang tertentu. Di samping itu , merekabentuk pusat aksesori ini memerlukan daya sensitiviti yang kuat bagi setiap rekaan yang ingin direka supaya dapat mewujudkan satu persekitaran yang berupaya membantu dalam penerimaan pembelajaran adalah di tahap yang memberangsangkan pemikiran pelanggan. Kajian kes telah dibuat untuk mengetahui lebih dalam lagi bagi merekabentuk sesebuah pusat eksesori motosikal . Dengan adanya kajian - kajian kes ia lebih senang untuk mereka sebuah pusat eksesori motosikal yang lebih ergonomik dan sesuai untuk dikunjungi oleh semua jenis peringkat. Membuat rujukan daripada internet juga adalah salah satu kajian yang saya lakukan bagi menambah pengetahuan mengenai pusat eksesori motosikal. Temuramah adalah salah satu kaedah kajian yang saya lakukan untuk mendapatkan informasi yang lebih cepat dan tepat. Projek ini saya dapat disempurnakan dengan kaedah kajian dan masalah - masalah yang berbangkit dalam projek ini.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Radzali, Hadzwan Ekhsan
UNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Decoration and ornament. Design
N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Keywords: Rekabentuk dalaman; Pusat Servis dan Aksesori Sham Cycle Sendirian Berhad
Date: 2006
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/24319
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of PPd_HADZWAN EKHSAN RADZALI AP 06_5.pdf] Text
PPd_HADZWAN EKHSAN RADZALI AP 06_5.pdf

Download (126kB)

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:

ID Number

24319

Indexing

Statistic

Statistic details