Laporan kajian akhir cadangan merekabentuk kafe dan ruang santai kelab Cobra di Lot 7, Lorong Utara B, Jalan Utara, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan / Maryam Nadiah Ishak

Ishak, Maryam Nadiah (2009) Laporan kajian akhir cadangan merekabentuk kafe dan ruang santai kelab Cobra di Lot 7, Lorong Utara B, Jalan Utara, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan / Maryam Nadiah Ishak. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Cadangan kerja menaiktaraf kafe dan ruang santai kelab COBRA di Lot 7, Lorong Utara B, Jalan Utara, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan adalah daripada klien saya yang memerlukan rekebentuk dan imej baru untuk kafe dan ruang santai kelab mereka. Mereka menginginkan sebuah kafe dan ruang santai yang lebih eksklusif dan menarik di rumah kelab mereka. Memandangkan persatuan mereka ini sangat dikenali dan rumah kelab mereka sering dikunjungi oleh banyak orang dari pelbagai negara, maka mereka berfikir tentang mempertingkatkan servis mereka dari pelbagai aspek dan salah satu daripadanya ialah menaiktarafkan ruangan kafe dan santai. Mereka mahukan konsep yang tepat agar penyampaian maklumat kepada pelanggan adalah tepat dan senang difahami. Akhir sekali, kajian-kajian dan pengumpulan data ini akan diterapkan di dalam proses merekabentuk untuk mendapatkan rekabentuk yang selesa dan menarik di samping imej dan gaya yang tersendiri seperti yang diinginkan oleh mereka.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
Creators
Email / ID Num.
Ishak, Maryam Nadiah
UNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NA Architecture > Architectural drawing and design
N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Perak > Seri Iskandar Campus > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Keywords: Kafe; Ruang Santai; Rekabentuk dalaman
Date: 2009
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/20665
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of PPd_MARYAM NADIAH ISHAK AP 09_5.pdf]
Preview
Text
PPd_MARYAM NADIAH ISHAK AP 09_5.pdf

Download (119kB) | Preview

Digital Copy

Digital (fulltext) is available at:

Physical Copy

Physical status and holdings:
Item Status:

ID Number

20665

Indexing

Statistic

Statistic details