Wahana Lestari: Bil.6 2013 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor

UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (2013) Wahana Lestari: Bil.6 2013 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor. Bulletin. Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, PTDI, UiTM Kampus Segamat, Johor.

Abstract

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera, Alhamdulillah, tahniah dan syabas kepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail (FTDI) kerana dengan jayanya dapat meneruskan penerbitan buletin tahunan Bahagian Perpustakaan UiTM Cawangan Johor ini buat ke sekian kalinya. Selaras dengan hasrat Kerajaan Malaysia untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatan, penerbitan buletin seperti ini merupakan medium hebahan yang baik dalam menyalurkan maklumat dan aktiviti tahunan kakitangan PTDI kepada khalayak. Selain itu, ia juga menjadi landasan berita dan ilmu yang boleh dimanfaatkan dengan perkongsian aktiviti dan program PTDI yang turut dimuatkan dalam buletin ini. Sekalung penghargaan kepada seluruh warga FTDI kerana telah banyak merangkul kejayaan demi kejayaan baik dalam bidang kualiti dan inovasi sepanjang 2012. Justeru, saya berharap PTDI akan terus mengukuhkan ukhuwah di antara warga jabatan seterusnya meningkatkan usaha bagi menyokong pihak universiti dalam melahirkan graduan yang berdaya saing dan berfikiran global. Semoga PTDI akan terus maju dan cemerlang. Wassalam.

Metadata

Item Type: Monograph (Bulletin)
Creators:
Creators
Email / ID Num.
UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail
UNSPECIFIED
Subjects: L Education > L Education (General) > Periodicals. Societies
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > Books (General). Writing. Paleography > Libraries > Library science. Information science
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > University and college. Academic libraries > Malaysia
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Johor
Journal or Publication Title: Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail
Number: 6
Keywords: Buletin, Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Johor
Date: 2013
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/13967
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of 13967.pdf] Text
13967.pdf

Download (501MB)

ID Number

13967

Indexing

Statistic

Statistic details