Wahana Lestari: Bil.5 2012 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor

UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (2012) Wahana Lestari: Bil.5 2012 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor. Bulletin. Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, PTDI, UiTM Kampus Segamat, Johor.

Abstract

Assalamualaikum dan Salam Malaysia, Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah yang Maha Agung kerana dengan izin dan rahmatNya, Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail (PTDI) Bil. 5/2011 dapat diterbitkan dengan jayanya. Ucapan terima kasih juga kepada Sidang Redaksi yang telah memberi kesempatan kepada saya untuk merakamkan sepatah dua kata dalam ruangan buletin ini. Pertama sekali, saya ingin mengucapkan syabas dan tahniah kepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail (PTDI) Bil. 5/2011 atas usaha merealisasikan penerbitan tahunan jabatan pada kali ini. Penerbitan Buletin Wahana Lestari PTDI \n\ merupakan satu medium yang baik dalam menyalurkan maklumatdan aktiviti tahunan kakitangan PTDI. Secara tidak langsung, la menjadi s atu wadah perkongsian ilmu yang boleh memberi manfaat kepada semua pembaca. Sehingga kini, dalam kontek UiTM Cawangan Johor, PTDI dilihat sebagai contoh dalam menyediakan perkhidmatan dan kemudahan yang berkualiti kepada pengguna dalam menyokong matlamat kampus untuk melahirkan graduan-graduan yang berilmu dan berdaya saing. Pelbagai pengiktirafan dan penganugerahan yang dirangkul di sepanjang tahun atas kesungguhan ini diharap dapat menyuntik semangat warga PTDI bagi meneruskan usaha untuk berbakti kepada bangsa, agama dan negara. Semoga PTDI akan terus cemerlang dan terbilang.

Metadata

Item Type: Monograph (Bulletin)
Creators:
Creators
Email / ID Num.
UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail
UNSPECIFIED
Subjects: L Education > L Education (General) > Periodicals. Societies
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > Books (General). Writing. Paleography > Libraries > Library science. Information science
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > University and college. Academic libraries > Malaysia
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Johor
Journal or Publication Title: Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail
Number: 5
Keywords: Buletin, UiTM Cawangan Johor, Perpustakaan Tun Dr Ismail
Date: 2012
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/13964
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of BUL_WAHANA LESTARI PTDI BIL 5 2012.pdf] Text
BUL_WAHANA LESTARI PTDI BIL 5 2012.pdf

Download (60MB)

ID Number

13964

Indexing

Statistic

Statistic details