Wahana Lestari: Bil.4 2011 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor

UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (2011) Wahana Lestari: Bil.4 2011 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor. Bulletin. Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, PTDI, UiTM Kampus Segamat, Johor.

Abstract

Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat llahi atas limpah kumiaan Nya, Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail (PTDI) Bil. 4/2011 ini dapat diterbitkan lagi untuk edisi yang seterusnya pada tahun ini. Syabas dan tahniah kepada seluruh Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari atas usaha menghasilkan penerbitan tahunan pada kali ini. Buletin Wahana Lestari PTDI ini adalah merupakan wadah penghubung bagi Perpustakaan UiTM Johor untuk berkongsi pelbagai maklumat dan aktiviti jabatan yang telah dilaksanakan sepanjang tahun kepada seluruh warga kampus khususnya serta komuniti umumnya, terutamanya mengenai aktiviti-aktiviti perpustakaan, perkhidmatan, kemudahan serta maklumat kakitangan amnya. Sebagai jabatan yang menyokong kepada matlamat kampus untuk melahirkan graduan graduan yang berilmu dan berkualiti, PTDI di cawangan Segamat mahupun di Kampus Bandaraya Johor Bahru adalah dilihat sebagai jabatan yang sentiasa konsisten dan komited dalam mengurus dan memberi perkhidmatan perpustakaan secara profesional. Pemantapan budaya penambahbaikan berterusan yang diamalkan secara langsung dalam jabatan ini telah dapat meningkatkan prestasi kakitangan serta memberi kesan positit kepada perkhidmatan dan kemudahan kepada pengguna sehingga telah berjaya mencapai pelbagai penganugerahan. Harapan saya semoga PTDI akan terus konsisten dalam menyediakan kemudahan dan perkhidmatan yang terbaik kepada seluruh warga kampus, seterusnya menjadi sebuah jabatan yang cekap, berkesan dan cemerlang.

Metadata

Item Type: Monograph (Bulletin)
Creators:
Creators
Email / ID Num.
UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail
UNSPECIFIED
Subjects: L Education > L Education (General) > Periodicals. Societies
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > Books (General). Writing. Paleography > Libraries > Library science. Information science
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > University and college. Academic libraries > Malaysia
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Johor
Journal or Publication Title: Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail
Number: 4
Keywords: Buletin, Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Johor
Date: 2011
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/13960
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of BUL_WAHANA LESTARI PTDI BIL 4 2011.pdf] Text
BUL_WAHANA LESTARI PTDI BIL 4 2011.pdf

Download (51MB)

ID Number

13960

Indexing

Statistic

Statistic details