Wahana Lestari: Bil.2 2009 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor

UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (2009) Wahana Lestari: Bil.2 2009 / Perpustakaan Tun Dr. Ismail Cawangan Johor, UiTM Johor. Bulletin. Perpustakaan Tun Dr Ismail, UiTM Johor, PTDI, UiTM Kampus Segamat, Johor.

Abstract

Alhamdulillah, dengan izin Allah Buletin Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI) Bil. 2/2009 ini dapat diterbitkan lagi pada tahun ini, bagi merangkumi laporan kegiatan perpustakaan UiTM Johor sepanjang tahun 2008. Syabas dan tahniah kepada Sidang Redaksi Buletin Wahana Lestari PTDI atas usaha menghasilkan penerbitan tahunan pada kali ini.Wadah penghubung antara PTDI dan warga kampus ini adalah merupakan satu usaha yang baik untuk perkongsian ilmu dan maklumat berkenaan pelbagai aktiviti - aktiviti perpustakaan, perkhidmatan, kemudahan serta maklumat kakitangan amnya. Dalam kontek UiTM Kampus Johor, PTDI dilihat sebagai jabatan yang sentiasa komited dalam mengurus dan memberi perkhidmatan perpustakaan secara profesional serta mengamalkan penambahbaikan berterusan bagi memenuhi keperluan pengguna. Budaya seperti ini haruslah diteruskan yang mana ianya dilihat sebagai penyokong kepada matlamat kampus untuk melahirkan graduan-graduan yang berilmu dan berkualiti. Semoga PTDI akan terus menjadi sebuah jabatan yang cekap, berkesan dan cemerlang.

Metadata

Item Type: Monograph (Bulletin)
Creators:
Creators
Email / ID Num.
UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail
UNSPECIFIED
Subjects: L Education > L Education (General) > Periodicals. Societies
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > Books (General). Writing. Paleography > Libraries > Library science. Information science
Z Bibliography. Library Science. Information Resources > University and college. Academic libraries > Malaysia
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Johor
Journal or Publication Title: Wahana Lestari Perpustakaan Tun Dr Ismail
Number: 2
Keywords: Bulletin, Perpustakaan Tun Dr. Ismail , UiTM Johor
Date: 2009
URI: https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/13952
Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of BUL_WAHANA LESTARI PTDI BIL 2 2009.pdf] Text
BUL_WAHANA LESTARI PTDI BIL 2 2009.pdf

Download (43MB)

ID Number

13952

Indexing

Statistic

Statistic details