Majlis Makan Malam Sempena Ulang Tahun Ke-50 Universiti Teknologi MARA : Bersama Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong XII & Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong dan YAB Dato' Seri Abdullah Hj. Ahmad Badawi Perdana Menteri Malaysia / Universiti Teknologi MARA

Universiti Teknologi MARA, UiTM (2006) Majlis Makan Malam Sempena Ulang Tahun Ke-50 Universiti Teknologi MARA : Bersama Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong XII & Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong dan YAB Dato' Seri Abdullah Hj. Ahmad Badawi Perdana Menteri Malaysia / Universiti Teknologi MARA. Jabatan Komunikasi Korporat & Perhubungan Antarabangsa, UiTM, Shah Alam.

Abstract

Saya ingin merakamkan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada UiTM di atas sambutan ulangtahunnya yang ke-50. Saya percaya, ini merupakan detik yang penting dan penuh bermakna dalam lembaran sejarah UiTM yang tercetus daripada aspirasi para pemimpin terdahulu yang berjuang untuk memartabatkan maruah bangsa. Perjalanannya yang cukup panjang dan tanpa disedari telah menjangkau 50 tahun ini memperlihatkan sumbangannya yang berterusan terutama dalam memenuhi tuntutan negara dalam pelbagai aspek terutama dalam memperbaiki ketidakseimbangan sosio-ekonomi masyarakat.

Metadata

Edit Item
Edit Item

Download

[thumbnail of B_MAJLIS MAKAN MALAM SEMPENA ULANG TAHUN KE 50 1.pdf] Text
B_MAJLIS MAKAN MALAM SEMPENA ULANG TAHUN KE 50 1.pdf

Download (2MB)

ID Number

12707

Indexing

Statistic

Statistic details