Laporan cadangan merekabentuk semula ruangan dalaman Rosegar Kafe di Lot 27, Tingkat G Kompleks Ipoh Parade 32600 Perak Darul Ridzuan / Nur Hidayah Abdul Mazlan

Abdul Mazlan, Nur Hidayah (2006) Laporan cadangan merekabentuk semula ruangan dalaman Rosegar Kafe di Lot 27, Tingkat G Kompleks Ipoh Parade 32600 Perak Darul Ridzuan / Nur Hidayah Abdul Mazlan. [Student Project] (Unpublished)

Abstract

Pembentukan sebuah rekabentuk adalah berdasarkan apa yang di lihat, apa yang dikaji serta penelitian tajam bagi menghasilkan suatu rekabentuk yang berjaya. la haruslah dilihat dari pelbagai aspek samada aspek luaran ataupun dalaman. Penggunaan elemen- elemen yang sesuai amat penting dalam penghasilan sesuatu projek bagi mendapatkan ketepatan konsep yang ingin ditonjolkan. Ini adalah kerana Dengan menggunakan cara ini, sesebuah rekabentuk itu dapat dihasilkan dengan kesempumaan yang mexima. Rosegar Kafe ini ditubuhkan demi menaikkan taraf industri pemiagaan tanah air air khususnya dan antarabangsa amnya. Oleh itu, rekabentuknya haruslah menyentuh dan praktikaliti dan juga nilai-nilai estetik. Dengan adanya Kafe ini, ianya mampu menjadi daya tarikan kepada orang ramai tidak kira umur dan bangsa.

Metadata

Item Type: Student Project
Creators:
CreatorsEmail / ID. Num
Abdul Mazlan, Nur HidayahUNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
T Technology > TH Building construction > Decoration and decorative furnishings
Divisions: Universiti Teknologi MARA, Shah Alam > Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Item ID: 26497
Uncontrolled Keywords: Rosegar Kafe, Kompleks Ipoh Parade, Perak Darul Ridzuan
URI: http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26497

Download

[img] Text
PPd_NUR HIDAYAH ABDUL MAZLAN AP 06_5.pdf

Download (367kB)

Fulltext

Fulltext is available at:
UNSPECIFIED

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year