Laporan cadangan rekabentuk dalaman bagi Highway Hotel di kawasan Rehat & Rawat Seremban, KM 273 Lebuhraya Utara Selatan, Negeri Sembilan / Mohd Azizul Zakaria

Zakaria, Mohd Azizul (2006) Laporan cadangan rekabentuk dalaman bagi Highway Hotel di kawasan Rehat & Rawat Seremban, KM 273 Lebuhraya Utara Selatan, Negeri Sembilan / Mohd Azizul Zakaria. Student Project. Faculty of Architecture, Planning and Surveying, Seri Iskandar, Perak. (Unpublished)

Abstract

Projek ini adalah merupakan projek merekabentuk ruang dalaman untuk Highway Hotel di Kawasan Rehat dan Rawat Seremban, KM 273 Lebuhraya Utara Setatan, Negeri Sembilan Darul Khusus untuk tetuan Paradise Group. Tujuan projek ini dilakukan adalah untuk menangani masalah kemalangan yang berlaku di lebuhraya terutama waktu malam. Selain itu, ia dapat menyediakan tempat berehat yang selesa dan pengguna dapat beristirehat yang secukupnya bagi menyambung perjalanan atau ke destinasi seterusnya dengan selamat. Dengan ada projek seperti ini ia dapat membantu mengurangkan kadar kemalangan di negara ini dan dapat merealisasikan impian kerajaan dalam menangani masalah ini.

Download

[img] Text
PPd_MOHD AZIZUL ZAKARIA AP 06_5.pdf

Download (80kB)

Metadata

Item Type: Monograph (Student Project)
Creators:
CreatorsID Num.
Zakaria, Mohd AzizulUNSPECIFIED
Subjects: N Fine Arts > NK Decorative arts > Interior decoration. House decoration
T Technology > TH Building construction > Decoration and decorative furnishings
Divisions: Faculty of Architecture, Planning and Surveying
Item ID: 26021
Uncontrolled Keywords: Highway Hotel; Rehat & Rawat; Seremban; Paradise Group
URI: http://ir.uitm.edu.my/id/eprint/26021

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year